RSS/Ping

Information och nyheter om RSS/Ping-tjänsten: http://rssping.se/

Premium SMS

Posted by Daniel Brahneborg på 2007-10-11

Idag hände två viktiga saker för RSS/Ping.

Nummer ett är det nu 1000 personer förutom jag själv som använder tjänsten. Det är jättekul att det är så många som har nytta av den, och att det fortfarande är så många nya personer som hittar hit.

Nummer två är att det nu är möjligt att skaffa sig premiumkonto, eller förlänga det man redan har, genom att skicka ett SMS. Följ länken för att se vilka priser och villkor som gäller. Den största skillnaden mot en bankgiroinbetalning är att det här sköts helt automatiskt, vilket gör att ditt konto uppgraderas så fort SMS’et har kommit fram. Det brukar gå på några sekunder.

Följ bara följande enkla steg:

  1. Välj Inställningar / Profil i menyn efter att du har loggat in på RSS/Ping.
  2. Skriv in ditt mobilnummer, och klicka på ”Spara mobilnummer”-knappen. Utan detta så går det ju inte att koppla ihop ditt SMS med ditt RSS/Ping-konto. Numret sparas, så det behöver du bara göra en gång.
  3. Skicka ett SMS till 72401. Pris och innehållet i SMS’et står på informationssidan om premiumkonton.
  4. Du ska få ett svars-SMS, även om det inte verkar fungera just nu. SMS-leverantören har haft lite problem med den trafiken idag, men det ordnar sig förhoppningsvis snart.
  5. Gå tillbaka till Inställningar / Profil, där giltighetstiden för ditt premiumkonto står. Den ska nu vara uppdaterad.

Frågor, felrapporter och annat skickas som vanligt till Daniel Brahneborg: basic@anrefco.se.

3 svar to “Premium SMS”

  1. jackhansensweden said

    Vill bara tacka för Sveriges bästa pingtjänst! Du är en klippa, Daniel! Jag får tusentals besökare med hjälp av RSS/Ping. 🙂

    / Jack Hansen
    http://www.text.nu

  2. Det gläder mig att du är nöjd. 🙂

  3. […] en av betatestarna, och ägnade någon timme åt att göra så att premiumkonton hos RSS/Ping kan betalas via SMS. De har några olika tjänster, men jag valde “Premium SMS-connectivity“. Man väljer […]

Lämna en kommentar